Referenties

Okra Okra 2

-Trefpunt Lauwe

Verslag Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 29 oktober was het opnieuw feest voor het trefpunt ‘Lauwe’. Na de verwelkoming door de voorzitter, een korte bezinning door onze proost, en een lekker kopje koffie, genoten de 135 aanwezige OKRA-leden van een sfeervol muzikaal optreden door het duo “Win & Syl”.

Twee prachtige vocale stemmen, ieder met een eigen ’timbre’ en karakter, brachten een gesmaakt en gevarieerd programma van populaire schlagers en liedjes van vroeger en nu. Een enthousiast publiek liet het zich welgevallen, zong uit volle borst mee, en liet zich meedrijven op de melodieën.

na de voorstelling van het jaarprogramma 2014 en de algemene goedkeuring ervan tijdens de pauze ging het feest gewoon verder.

Wat begon als een schuchtere danspoging van enkelingen sloeg over op de groep, en werd de aanzet tot een ‘polonaise’ doorheen de zaal. De tijd vloog voorbij, en na een bescheiden vier(vijf)-uurtje met als afsluiter de traditionele tombola, keerden de aanwezigen tevreden huiswaarts.

De ‘opkuis’ door het bestuur en de vele medewerkers was zo geklaard, mede dank zij een goed gevoel na een meer dan geslaagd algemeen ledenfeest. Het werd een belevenis met op en top entertainment, gebracht door twee gedreven artiesten, vol nostalgie en emotie.

Een aanrader voor elk OKRA-trefpunt en/of seniorenvereniging

Sfeerfoto’s

Okra Lauwe sfeer 1 Okra sfeer 2 Okra sfeer 3

 

 

Kerstfeest Okra Liesele maandag 14 december 2015

Het kerstfeest werd dit jaar opgeluisterd door het zangduo Win & Syl, een superduo want ze zorgden voor een gezellige sfeer aan tafel en veel ambiance op de dansvloer. 

Hieronder wat sfeer-foto’s van een geslaagd feest.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OPTREDEN GROTE MARKT TIENEN SKIBAR 23 DECEMBER 2015

Fantastische sfeer en veel ambiance in onze skibar met Win & Syl met Crooners , Schlagers en meezingers. Het publiek kreeg er niet genoeg van. Sfeer beelden en een fragment:

 

skibar2Skibar affichebestofcroonersSkibar Win & SylSkibar WinSkibar sfeer 1SkibarSyl2Skibar connemara